چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

زخمی شدن یک نوجوان ۱۶ ساله فلسطینی در قدس اشغالی

زخمی شدن یک نوجوان ۱۶ ساله فلسطینی در قدس اشغالی وزارت بهداشت فلسطین از شهادت یک جوان ۳۲ ساله فلسطینی و زخمی شدن یک نوجوان ۱۶ ساله به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 22
کد خبر: ۱۵۵۷۳۷

به گزارش راهبرد معاصر وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که یک جوان فلسطینی که عصر امروز در ایست بازرسی نظامی شهر قلقیلیه واقع در کرانه باختری از ناحیه سر به ضرب گلوله نظامیان اسرائیلی زخمی شده بود، بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسید.

در این بیانیه آمده که «رابی عرفه رابی» از ناحیه سر هدف گلوله نظامیان صهیونیست قرار گرفت و به شهادت رسید.
در ادامه بیانیه اعلام شده که عرفه رابی در نزدیکی مرکز ایست‌بازرسی در جنوب شرقی استان قلقیلیه کرانه باختری رود اردن از ناحیه سر مورد اصابت گلوله قرار گرفت.

عصر امروز همچنین یک نوجوان ۱۶ ساله فلسطینی در حین انجام عملیات مقاومتی در قدس اشغالی که به زخمی شدن یک شهرک نشین صهیونیست منجر شده است، به شدت زخمی شد.

 منابع عبری زبان اعلام کردند که مجری عملیات امروز قدس اشغالی که به زخمی شدن یک صهیونیست منجر شد، نوجوانی ۱۶ ساله است که ساکن محله عناتا در نزدیکی اردوگاه شعفاط است.
از سوی دیگر، منابع فلسطینی اعلام کردند که «رجب ابو قطیش» نوجوان ۱۶ ساله فلسطینی پس از عملیات امروز در قدس اشغالی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست زخمی شد و هم اکنون وضعیت وخیمی دارد.
گروه‌های مقاومت حماس و جهاد اسلامی فلسطین هر یک در بیانیه‌ای جداگانه، از عملیات مقاومتی رجب ابو قطیش تمجید کرده و آن را تبریک گفتند./hdvkh

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار